Bellakliniken – då är bröstlyft en bra idé

Var femte kvinna är missnöjd med sina bröst och kan tänka sig att operera brösten eller göra ett bröstlyft.

Utseendet är väldigt viktigt för många i dagens samhälle. Enligt en studie som Aftonbladet/ Inizio publicerade under 2019, är var femte kvinna missnöjd med sina bröst och kan tänka sig att göra en bröstoperation. En väsentlig del av en kvinnans kropp är just brösten. Idag handlar dock inte det typiska skönhetsidealet om extrema resultat med stora bröst, utan i de flesta fall handlar det om att återställa brösten. Då kan man istället för en bröstoperation ta till metoder som bröstlyft.

Graviditet och amning är oftast två faktorer som har en negativ påverkan på brösten och som gör att de förlorar både dess form och fasthet. Efter graviditet och amning kan ett bröstlyft därför vara en bra lösning. Bröstlyft är möjligt att göra även före en graviditet, men det är essentiellt att rådgöra med plastikkirurgen gällande amning eftersom det finns en viss risk att funktionen påverkas negativt.

Dr Johan Nordquist har lång erfarenhet inom området. Han har märkt att det har blivit mer och mer accepterat för kvinnor att ta till metoder som plastikkirurgi för hjälpa naturen på traven med hjälp av kroppsplastik. Dr Johan Nordquist startade Bellakliniken då han ville erbjuda högkvalitativ kirurgi till alla de som är beredda att ta till metoder som kroppsplastik.

Det finns oändligt många anledningar till att kvinnor väljer att göra en operation eller bröstlyft. Många kvinnor som kommer till Bellakliniken vill utföra en skönhetsoperation på grund av att de känner sig missnöjda med formen eller storleken på sina bröst. Det kan också röra sig om att man önskar få brösten mer asymmetriska om man har olika stora bröst.

Om Bellakliniken
Bellakliniken grundades 2012 av Dr Johan Nordquist. Bellakliniken är en modern klinik där det personliga bemötandet står i fokus. Med Bellakliniken nöjd-kundgaranti kan patienter tryggt och säkert göra bröstlyft.