Hittahantverkare.com matchar privatpersoner med rätt hantverkare

När våren äntligen är här är det dags för många att ta tag i de där renoveringsprojekten som fått ligga på is under vinterhalvåret. Den som är på jakt efter en skicklig hantverkare får ofta vara beredd på att lägga ned mycket tid och energi för att kunna jämföra de olika utförarna på marknaden för att slutligen välja rätt hantverkare. Hittahantverkare.com matchar numera privatpersoner med rätt hantverkare genom en offertfunktion.

Hittahantverkare.com har nyligen lanserat en ny kundfokuserad service där privatpersoner snabbt och enkelt får en offert från flera profesionella hantverkare Stockholm. Offertfunktionen är ämnad för att göra kunders och hantverkares vardag enklare.

Offertfunktionen hjälper privatpersoner att hitta bra hantverkare när de behöver hjälp i hemmet. Tjänsten är kostnadsfri att använda och kunder sparar dyrbar tid medan Hitta Hantverkare ta in offerter från hantverkare i närområdet. Företaget samarbetar endast med pålitliga samarbetspartners som har de certifikat som krävs när det gäller takrenovering, fasadrenovering, inredningsglas och utomhusglas. Kunder får ta del av verksamheternas kundomdömen och får möjlighet att jämföra de olika offerterna. Härefter är det bara att välja och vraka för att finna det alternativ som passar bäst.

Offertfunktionen är en kostnadseffektiv lösning som hjälper kunder att spara dyrbar tid. Det är dessutom tryggt för privatpersoner att enkelt kunna jämföra de olika alternativen som finns på marknaden.

Hitta Hantverkare ställer krav på alla företag är anslutna sig till tjänsten. De kontrollerar att alla anslutna företag är godkända för F-skatt, att de är momsregistrerade samt skuldfria. Hitta Hantverkare samarbetar med verksamheter som har lång erfarenhet i sina fält och som har uppvisat tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.

Om Hitta Hantverkare
Hittahantverkare.com drivs av Hitta Hantverkare AB. Sajten låter privatpersoner jämföra hantverkare i Stockholm på ett smidigt och enkelt sätt. Hitta Hantverkare samarbetar med en rad olika verksamheter med lång erfarenhet och kan därför ta fram offerterbjudanden från pålitliga företag. Hittahantverkare.com förmedlar hantverkare till takrenovering, fasadputs, fasadrenovering, takbyte och takläggning samt målare och tapetsering med flera.