Matcha med mamma denna mors dag

Mors dag närmar sig snabbt, vilket innebär att vi letar efter den perfekta presenten för att hedra våra mammor och allt de har gjort för att göra oss till de vi är idag. Det här är en svår utmaning att ta sig an, för när allt kommer omkring, hur kan gåvor ens komma nära kvinnan gåva till oss att ha matat oss, städade efter oss och överfyllde oss med kramar, kyssar och villkorslös kärlek när vi skadades, och mer än någonting annat, sätter vår hälsa och vårt välbefinnande framför deras.

Vad får vi när vi tar samma tillvägagångssätt och förpackar det i som en snygg nyhet? Ett par snygga glasögon med de senaste innovationerna för ögonhälsa! Glasögon används inte längre bara för att se bättre. De är också en modeaccessoar och med innovationer som skydd mot blått ljus kan de vara en sann allierad för att förhindra långsiktiga problem när det gäller vår syn.

En av världens ledande glasögon butik online, SmartBuyGlasses erbjuder mer än 180 populära glasögonmärken, inklusive designer och prisvärda etiketter till de bästa priserna online. Om du stannar hemma och föredrar socialt distanserad shopping, har de en otrolig virtuell testtjänst med vilken du helt enkelt kan ta en selfie video och prova över 12 000 bilder gratis.

Om du vill matcha din mamma och se lika snygg ut som henne, kolla in följande tidlösa stilar som du helt enkelt aldrig kan gå fel med:

Transparenta Cat Eye Ramar
Arise Collective Virginia Blue Light 005

Transparenta ramar trender nu och av bästa skäl. De är mångsidiga och matchar all mammas outfits. Kombinera en sådan mångsidighet med en alltid moderiktig och ansiktslyftande form som cat eye och du har ett alltid trendigt tillbehör som håller din ögons hälsa i schack.

Converse CV5022Y Kids 260

Var din mammas favorit och kanalisera hennes eleganta stil med transparenta cat eye glasögon som dessa Converse barn ramar. De är gjorda av acetat – ett material som är tåligt, lätt och allergivänligt. Förvandla dessa till glasögon med blått ljus genom att lägga till SmartBuyGlasses zFORT ™ blå ljusblock för att skydda dina ögon under distansundervisning och när du spelar i telefonen.

Guld Aviator Glasögon
Ray-Ban RX6489 2500

Aviator glasögon skapades ursprungligen av Ray-Ban för stridsflygare med den karakteristiska droppformen för att ge full täckning för ögonen genom att gå bortom deras kinder. Även om andra märken också har kommit ut med sina egna versioner av den här klassiska stilen, så är Ray-Ban den primära skaparen av denna ikoniska form.

SmartBuy Kids Changee Blue-Light Block MK3-47D

High fashion och bästa ögonskyddet kan gå hand i hand med överkomliga priser. Dessa SmartBuy Kids-glasögon kostar endast 295 kr och är inbyggda med skydd mot blått ljus. De är det ultimata komplementet till en mamma/dotter matchning med samma stil tack vare metallgrunden i guld.

I motsats till vad många tror, behöver du inte ha recept för att få glasögon. Du kan få planoglasögon (receptfria) och lägga till en ytbehandling efter eget val, som skydd mot blått ljus, fotokromatiskt eller antireflekterande för det smarta utseendet samtidigt som du skyddar dina ögon. Kolla in SmartBuyGlasses stort utbud nu!