Roseb AB – ”kunder ska känna sig trygga när de anlitar en takläggare”

Det är inte lätt att hitta rätt företag när man är på jakt efter en takläggare i Stockholm. På internet finns en ett helt hav av olika företag att välja mellan och det kan vara knepigt att urskilja de seriösa företagen.

Det har hänt en hel del inom takläggningsbranschen sedan 1995 när Roseb AB grundades. Idag är det en hårdare konkurrens på marknaden och branschen utvecklas ständigt med nya tekniker. Roseb AB har en lång och gedigen erfarenhet av branschen och de har insett vikten av att vara en nytänkande firma som fokuserar på kundnöjdhet. Genom en kombination av moderna produkter samt nya tekniker så utmanar de den traditionella takläggningsbranschen.

Takläggare Stockholm
När det är dags att byta eller renovera taket är det viktigt att anlita en seriös takläggare. Det primära att kunden får ett bra tak som håller i många år – och då gör man bäst i att anlita en skicklig och pålitlig takläggare Stockholm. Är man osäker på vilken takläggare man ska anlita, så är det en god idé att kontrollera med Allmänna reklamationsnämnden först. På så sätt man man undersöka om ett visst företag har några missnöjda kunder. Ett stort missnöje är ett tecken på att företaget inte är tillräckligt seriöst eller arbetar som de bör göra. En grundregel är att det alltid är bättre att undersöka en gång för mycket än en gång för lite.

Roseb AB utför för närvarande kostnadsfri konsultation och inspektion och erbjuder även möjligheten att åka ut till kunder för en grundlig inspektion av taket.

Om Roseb AB
Roseb AB är en firma som funnits i branschen sedan 1995. Roseb AB satsar på hög kvalitet och nöjda kunder. Firman tar uppdrag från både privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Deras tjänster sträcker sig från Fasad-, Fönster- & Takrenovering samt Interiörrenovering.