Topp 5 spel-appar för din mobil

Idag är det smidigt att spela från sin mobiltelefon! Så vilka är egentligen de bästa spel-apparna för din smartphone? I den här artikeln listar vi de topp 5 bästa apparna inom just spelandet på din mobila enhet. Du kommer kunna hitta olika spel som också passar olika spelare, så att det finns en app för alla människor där ute! Vi tar en titt på listan:

Fortnite – För dig som gillar FPS spel

Nu kan du enkelt och smidigt spela på spännande FPS spel, fast rakt i telefonen! Fortnite är en applikation som du idag kan ladda ned till din telefon eller surfplatta. Tidigare så fanns bara detta spel på din PC, men nu kan du äntligen njuta av detta roliga och underhållande spel i din telefon istället. Du kan ladda ned den här appen oavsett om du äger en iOS eller en Android, vilket är perfekt! Det kommer vara precis samma karta, samma karaktärer och samma poäng som när du spelar från din dator, så allt kommer således sparas oavsett vilken enhet som du spelar på.

Casumo appen – Testa din tur med riktiga pengar

Tycker du att det är mer spännande att spela för riktiga pengar? Då bör du ta en titt på de online spel hos Casumo här som du kan spela. Idag kan du dessutom ladda ned deras app, så att du kan njuta av hela upplevelsen rak i din ficka. Du kan enkelt logga in på ditt spelkonto som vanligt men då istället i applikationen, göra dina insättningar och uttag och spela på väldigt många spel i din mobiltelefon när du spelar hos Casumo också. De har ett stort utbud av olika casinospel du kan testa din tur i. Har du riktigt tur kanske det är du som kammar hem den stora jackpotten som ligger och väntar i någon av de roliga spel som Casumo har att erbjuda!

Candy Crush – Få matchande symboler med hög underhållning

Candy Crush har länge varit ett favoritspel och den här appen kan du ladda ned och spela oavsett om du har en Android eller en iOS enhet, vilket är toppen! Här kommer du möta ett magiskt sagoland som är fyllt med smaskiga karameller. Ditt mål är att försöka matcha alla karamellerna så att du får ihop så många poäng som möjligt! Du kommer också kunna klara av vissa uppdrag i spelet och få njuta av många andra roliga funktioner som spelet erbjuder. Det är inte konstigt att det är så många människor som tycker om det här spelet.

2048 – För dig som vill öva på hjärngympan

Detta är ett spel som får dig att tänka till lite. Här är det meningen att du ska slå ihop alla nummer med varandra som dyker upp på en spelplan. Meningen med spelet är att nå upp till poängen 2048 utan att du råkar fylla spelplanen. Detta är ett beroendeframkallande och roligt spel som du kan sitta framför i timmar framöver, men som samtidigt hjälper dig med lite hjärngympa på vägen.

Hearthstone – Spela ett strategiskt kortspel mot andra spelare

Detta är ett spel som du också kan spela på din dator, men som nu finns att ladda ned som applikation både på din iOS och på din Android. Detta är ett spel som Blizzard har utfärdat, samma skapare av World of Warcraft. Här kommer du möta många av karaktärerna i Warcraft men istället för mmorpg, så är detta ett strategiskt kortspel. Du spelar dessutom mot andra spelare och kan låsa upp uppdrag samt köpa till olika funktioner, kort och andra roliga saker i själva spelet. Idag är det många som streamar som spelar Hearthstone, vilket inte är konstigt då det kan vara ett väldigt spännande spel, trots att det handlar om ett kortspel.