WM Tak & Fasad – Allt fler läser omdömen på nätet innan de anlitar en takläggare

En ny trend visar att alltfler läser omdömen på nätet innan de anlitar en hantverkare. Referenser är viktigt för många – om tidigare kunder nöjda ökar sannolikheten att du också blir nöjd.

En undersökning som tidigare utförts av Internetstiftelsen visar att nio av tio svenskar numera läser omdömen innan de litar på ett visst företag och anlitar en hantverkare. Internet är trots allt fullt av olika företag och hantverkare – och det dyker konstant upp nya. Detta gör att många känner sig vilsna när de söker efter en viss typ hantverkare som till exempel en takläggare.

VM tak & Fasad önskar bygga tillit och förtroende hos kunderna – därmed satsar de numera på att samla in omdömen från tidigare kunder. De omdömen som finns på firmans hemsida är ett viktigt hjälpmedel där nya kunder själva kan avgöra kvaliteten på deras tjänster. VM tak & Fasad vill också väcka nyfikenhet genom att dela med sig av deras nuvarande projekt. Därför listar de även referensuppdrag så att kunder kan skapa sig en bättre bild av hur firman arbetar. På gång är även en ny projektsida som kommer visa upp en del takläggarnas pågående jobb där jobbet visas upp i startfas och vidare hela vägen till slutprodukt.

Takläggare Stockholm med omnejd
WM Tak & Fasad utför många olika typer av uppdrag på både villor och större fastigheter i Stockholm med allt ifrån takrenovering och takomläggning. WM Tak & Fasad kan hjälpa kunder med allt som rör utsidan av fastigheten, vilket inkluderar fasadrenoveringar eller byte av tak och fasad.

Takläggare Stockholm är specialister på att lägga tegeltak, shingel, papp, och plåt.
De utför renovering av kundens befintliga tak eller byter det till ett splitter nytt tak. Takläggarna har även god erfarenhet av taksäkerhet och är skickliga på takplåtsmålning.

Om VM tak & Fasad
VM tak & Fasad är en firma som utför alla slags fasad- och takarbeten. De utför fasadrenovering och takrenovering inom hela Stor-Stockholm.