Basplagg du måste ha i din garderob

Har du någonsin stått vid din garderob och känt att det inte finns något att ha på dig, eller att saker och ting helt enkelt inte passar med varandra? Du kanske till och med känner att många plagg är daterade och inte längre passar in med dagens trender. Lösningen på detta problemet är att ha en mer utbredd och basal garderob, som har alla fundamentala plagg du behöver för att få vilken stil som helst att fungera.

Klassiska skjortor

Första steget är att införskaffa dig klassiska skjortor, i flera enkla färger. Dessa passar perfekt för både formella tillfällen, men även när du behöver vara mer avslappnad. Du kan också experimentera med vad du har på dig tillsammans med skortan, t.ex. jeans eller shorts. Försök att hitta prisvärda alternativ, som ifall du söker på somatropin pris t.ex.

T-shirtar i många färger

T-shirtar är ännu en vital del i vilken garderob som helst. Poängen är att ha T-shirtar i alla färger du kan tänka dig, för att enkelt kunna matcha eller skapa kontrast med andra plagg, utan att behöva ha något som krockar. T-shirten är ett mångsidig och enkelt att para ihop plagg, och är ett måste.

Kavajer

Ännu ett oerhört viktigt plagg är kavajen. Försök att införskaffa dig kavajer i flera färger. Vanliga färger är t.ex. svart, beige, grå och mörkblå. med kavajer så kan du matcha lite hur du vill, så länge färgerna går ihop. Kom ihåg att ha ordentliga passformer, helst skräddarsydda, eftersom att plagg endast är så bra som det passar.

Kostymbyxor

För att ha en affärsliknande look måste du ha välsittande kostymbyxor. Det är också det primära plagget du kommer använda till dina kavajer samt skjortor. Försök även här att införskaffa i klassiska färger, för att göra de så användbara med resten av din garderob som möjligt.

Våga variera färger

Detta är något som är en stor tröskel för många. Det är väldigt vanligt att folk klär sig inom de ramar de är vana vid. T.ex. vissa klär sig främst i mörka färger, mörkblå eller helsvart. För att hitta och utveckla din egen stil, måste du våga variera. Pröva olika färgkombinationer för att hitta vad som verkligen passar dig och din smak.

Anpassa dig efter säsong

Detta är minst lika viktigt som det föregående steget. Att anpassa din garderob efter säsong kommer att göra att du passar in oavsett vad för årstid det är. Lär dig om vilka plagg samt vilka färger som ser bäst ut för den säsongen. Så fort solen kikar fram, bör du försöka ha mer luftiga, tunna plagg i ljusare färger. Tänk även på att det även kan se bra ut att ha några färgglada kontraster.

Så länge du bygger en bra grund i din garderob så bör det inte vara några problem för dig att ta ditt mode till nästa nivå. Det viktigaste är bara att du har kapaciteten att kunna vara mångsidig och prova många olika färger och kombinationer, för att hitta vad du gillar, samt vad som passar dig bäst.