Ny säsong av Arvinge okänd

Niklas Källner och Kattis Ahlström. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Än en gång leder jakten på arvingar Kattis Ahlström och Niklas Källner världen över. Det första avsnittet i den nya säsongen av Arvinge okänd heter ”Snabbe Villes irländska barnbarn” och har premiär i SVT den 11 mars.

Det finns människor som utan att veta om det har rätt till ett arv och när svenska myndigheter inte lyckas hitta de arvingarna kommer Kattis Ahlström och Niklas Källner in i bilden. Sedan premiären 2017 av Arvinge okänd har de två nystat fram inte bara arvingar utan även fantastiska historier och levnadsöden. Nu är det dags för den fjärde säsongen. ”Det kommer varken saknas arvingar, spännande möten eller oväntade vändningar i deras resa. Vi får även en uppföljning av tidigare säsonger”, utlovar SVT.

– Det känns fantastiskt att vi ännu en gång kan berätta om en rad starka levnadsöden. De vi hittar är så otroligt tacksamma, inte bara för pengarna utan för att de ofta gått och burit på frågor som äntligen kan få svar, säger Kattis Ahlström.

– Vanligtvis är man på besök med TV-teamet och träffar sen aldrig dem man intervjuat igen. Det var riktigt starkt att få återse några av arvingarna och få höra vad som hänt i deras liv – och att få bevis på att Arvinge okänd verkligen har gjort skillnad, säger Niklas Källner.

Den fjärde säsongen av Arvinge okänd har fem avsnitt som kommer att sändas i SVT1 på torsdagar klockan 20.00.

(2021-03-06)

Se även Arvinge okänd får ny säsong (2018-01-14)